Full Kontroll eller Data kontroll

Med FULL KONTROLL som tilleggstjeneste på ditt abonnement har du nettopp full kontroll.
Ingen ekstra eller uventede kostnader samt sperrer mot alt som omfatter ekstra kostnader.

Som forelder eller bruker gir det deg trygghet. Vite at du kan få tilsendt SMS til egen mobil når 80% og 100% av inkludert data er brukt opp på barnets abonnement og således ha full oversikt. Når inkludert datamengde er brukt opp blir abonnementet sperret for videre databruk slik at du har kontroll på kostnaden og forbruket. Skulle det likevel være behov for ekstra datapakke kan det bestilles på Min Side. I tillegg har du sperrer på samtaler til utlandet, innholdstjenester, spesialnummer og 800-nummer samt alle 3- og 5-sifrede servicenummer med egendefinert takst. Du har også sperre for ferger, båt og satelitt. 

Bruk i EU/EØS er inkludert i alle våre abonnement, også de med FULL KONTROLL, slik at barnet kan bruke av inkludert datamengde og har fri tale, SMS og MMS også på tur innen EU. Husk at du må låse opp ditt abonnement for bruk i utlandet slik at man får dekning i utlandet da alle abonnement med FULL KONTROLL i utgangspunkt er sperret for roaming og ekstra kostnader! 

Min Side kan du enkelt låse opp FULL KONTROLL og gjøre endringer etter ditt behov. Du kan også kontakte kundeservice via chat på sponz.no  og på Facebook.